5 Kasım 2013 Salı

Hayatımdan 2 saat çalan nefret edilesi filmler listesi

Evet bir hayal kırıklığıyla daha karşınızdayım! 
Hello All,

Bu kez beni hayal kırıklığına uğratan vefasız, vicdansız, nankör insanlar değil, şu iğrenç filmler! (vefasız insanlar dedim evet, okuyorsan alınabilirsin :P)
Hayır abi sen hangi kafayla gidip öyle film çekiyorsun? Bu kadar iğrenç bir filme vakit ayıracak para harcayacak kadar kötü ne yaşadın? Filmde sürekli 2 çift meme, kıllı koltuk altı, güzel olmayan bir kadının çıplak vücudu haa birde! yapılamayan dram, konuşulamayan siyaset, verilemeyen bir mesaj var! Başka hiçbir şey yok! Filmin afişine bakınca bir şeye benziyor sanırsın, fragmanı izleyince de komik bir şeyler var sanırsın. Ama yok, filmde hiçbir şey yok! Hayatımın en amaçsız. En gerizekalı filmiydi bu. Çirkin memeler, çirkin adamlarla sevişme sahneleri, kıyafetini giymeyi unutup dışarı çıkarmı bir insan?! O anda kapatmalıydım filmi. Ama lanet olsun ki yapamadım. Bir umutla bekledim. 
Kısacası SAKIN BU İĞRENÇ FİLMİ İZLEMEK GİBİ BİR HATAYA DÜŞMEYİN.
İsim mi? 
NAMES OF LOVE.


Gelelim diğer lanet olası filme.
Bu film üzerinde en azından düşünülmüş, en azından ortada bir konu var. En azından bir fikir var! Ama olmamış.
İşlenememiş bu film. Konu kader yada artık siz ne diyorsanız kelebek etkisi falan. Lola diye bir hatun var, birde serseri sevgilisi, bilmem kaç saat içinde bilmem kaç bin para bulması gerekiyor. Lola'da önce babasına koşup para isteyecek sonra sevgilisine götürecek GÜYA ama yok kızın önüne kedi çıkıyor yok o 1 saniyelik olay olmasaydı babasının bankasını soymayacaktı, yok bağcığı çözülmeseydi sevgilisi bankayı soymayıp ölmeyecekti bıdı bıdı bıdısı. Film sürekli son bulup en başa telefon konuşmasına dönüyor, sürekli son bulup en başa dönüyor. Ve insanda mide bulantısı yaratıyor. 
VE O KIZIN İĞRENÇLİĞİ. Sürekli o kızı izleyeceğiz madem güzel kız koysana oraya!
N'olur bunu da izlemeyin. Kendinizi seviyorsanız izlemeyin.
Bu akşamki isyanımın sonuna geldim.
İsim mi tabii ki ifşa edeceğim!

RUN LOLA RUN.


Afişinde bile meymenet yokmuş zaten..
Umarım böyle iğrençlikler yaşamazsınız, benden size tavsiye bir film izlemeden önce, imdb puanı, fragmanı, ekşisözlük yorumlarını okuyunuz!

Şimdilik hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder